ΣΥΝΔΕΣΗ   | ΕΓΓΡΑΦΗ

Συνδεθείτε με τα στοιχεία σας

ή

Συνδεθείτε γρήγορα μέσω

 Facebook account  Google account  Windows account
 |  ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ  |  ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Απολαύστε την θεατρική κωμωδία «Το Τάβλι» με μόνο 12€ τα δυο (2) άτομα με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Κάππα και Σωκράτη Πάτσικα!!! Ισχύει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Απολαύστε την θεατρική κωμωδία «Το Τάβλι» με μόνο 12€ τα δυο (2) άτομα με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Κάππα και Σωκράτη Πάτσικα!!! Ισχύει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Απολαύστε την θεατρική κωμωδία «Το Τάβλι» με μόνο 12€ τα δυο (2) άτομα με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Κάππα και Σωκράτη Πάτσικα!!! Ισχύει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Απολαύστε την θεατρική κωμωδία «Το Τάβλι» με μόνο 12€ τα δυο (2) άτομα με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Κάππα και Σωκράτη Πάτσικα!!! Ισχύει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Απολαύστε την θεατρική κωμωδία «Το Τάβλι» με μόνο 12€ τα δυο (2) άτομα με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Κάππα και Σωκράτη Πάτσικα!!! Ισχύει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Όροι προσφοράς | Χάρτης προσφοράς

Απολαύστε την sold out θεατρική κωμωδία «Το Τάβλι» που επιστρέφει για λίγες μόνο παραστάσεις στην Αυλή του Ψυρρή (Σαρρή και Αριστοφάνους 34Β στου Ψυρρή) με μόνο 12€ τα δυο (2) άτομα και με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Κάππα και Σωκράτη Πάτσικα!!!

Ο Κωνσταντίνος Κάππας κι ο Σωκράτης Πατσίκας παίζουν ξανά «Τάβλι» στο θεατρικό σανίδι. Μετά την επιτυχημένη πορεία του, το σατιρικό έργο του Δημήτρη Κεχαγιά, επιστρέφει τον Σεπτέμβρη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στη μικρή αυλή του Ψυρρή.

«Το Τάβλι», αν και γραμμένο το 1972, παραμένει μια σοκαριστικά επίκαιρη αποτύπωση της αλλοπρόσαλλης νεοελληνικής νοοτροπίας.

Ο Φώντας, κομπιναδόρος, αδίστακτος αλλά και αφελής, γι' αυτό και αιωνίως αποτυχημένος, παρασέρνει τον Κόλλια, μεροκαματιάρη λαχειοπώλη και ήρωα της Αντίστασης, στα πλέον απίθανα, πανούργα αλλά και αφελή πλάνα. Ακούσια βοηθός, η αδελφή και γυναίκα αντίστοιχα, Καλλιόπη, που είναι υποχείριο του αδελφού της, Φώντα.

Την έχει με δόλο πείσει να πάει στο σπίτι ενός τσιφλικά που την καλοβλέπει, δήθεν ως καμαριέρα, αλλά με απώτερο στόχο να του αποσπάσει χρήματα, καθώς θέλουν να ναυλώσουν πλοίο, να πάνε στη λιμοκτονούσα Μπιάφρα, και να το γεμίσουν πεινασμένους νέγρους, τους οποίους μετά θα διοχετεύουν σ' όλη την Ελλάδα ως αγροτικά χέρια. Το δύσκολο είναι να πεισθεί ο Κόλλιας. Τους δύο αυτούς χαρακτήρες τους συναντάμε στην αυλή να παίζουν τάβλι.

Ανάμεσα σε ζαριές κι ελιγμούς, προσπαθεί ο πρώτος να σερβίρει το άγνωστο, ακόμα, στον δεύτερο σχέδιο, και ιδίως την τρέχουσα ήδη φάση του, στο πλουσιόσπιτο του Παλαιού Φαλήρου.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Δημήτρη Κεχαίδη
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κάππας
Σκηνικά – Κοστούμια: Πηνελόπη Μπάμπου
Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Σαράντης
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης

Όροι προσφοράς
  • Η προσφορά ισχύει καθημερινά στις 9.15 –κατόπιν διαθεσιμότητας και έως 30/9/2013.
  • Η προσφορά αφορά σε δυο (2) εισιτήρια για δυο (2) άτομα για την παράσταση «Το Τάβλι».
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο ταμείο του θεάτρου στο τηλ. 6945 977 572.
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
  • Η Εταιρία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας Προσφοράς, εάν: α) ο Αγοραστής δεν έκανε χρήση του Κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ήτοι μέχρι την παρέλευση της διάρκειας της Προσφοράς, όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προμηθευτή ή/και β) ο Αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου Προϊόντος ή της παρεχόμενης Υπηρεσίας.
Χάρτης προσφοράς
12,00 €
Ποσότητα:

Η προσφορά λήγει σε...

1

κουπόνια

ή
50%

έκπτωση

Αρχική τιμή: 24€
Τελική τιμή: 12€